Fairways and Blue Water
Fairways and Blue Waters Welcome You!!!
 

Fairways og Blue Water Boracay

Fairways and Blue Water - Overview (Fairways and Blue Water)

Fairways og Bluewater Boracay er 5-stjerners accreditted hotell som er sikker på å skjemme deg bort med Maris Spa og gourmetmat til og med en spesiell strand middag hvis du er i et romantisk humør. Fairways og Bluewater Boracay har den perfekte hvite stranden og store svømmebassenger, er det ingen grunn aldri forlate vår ty til en virkelig avslappende ferie Boracay Island.

fairways and Bluewaters uppern viewfairways and Bluewaters front view

Fairways og Bluewater Boracay er den eneste golfbanen øya Boracay, og regnes som en av de mest populære kursene på Filippinene. Men Fairways og Bluewater ikke levere mat til golfere bare, men velkommen familier, par eller grupper av venner.

Fairways and Blue Water - Rooms / Accommodaton (Fairways and Blue Water)

Alle sine utallige prosjekter er det fantastiske Hotel Bora Bora i Fransk Polynesia, Ritz-Carlton i California og Hotel Disneyland, alle andre navn. Fairways & Bluewater, speil hver villa den nostalgiske sjarm og utsmykkede detaljer av filippinske barndoms hjem. Designet av Wimberly Allison Tong og Goo (WAT & G) Of Newport Beach i California, den Fairways og Bluewater luksuriøse ferieanlegget villaer stå som en av anleggets arkitektoniske landemerker. WAT & G er en av verdens ledende arkitektoniske utforming firmaer som spesialiserer seg på hotell-og resort planlegging.

Fairways and Bluewaters Mulligan bedFairways and Bluewaters Balaihara sofa relaxation

Fairways and Blue Water - Type of Rooms:

 • Mulligan (Fairways og Blue Water) Twin / Double Room


  Balaihara (Fairways og Blue Water) Standard Room

  Superior Deluxe Room

  Royal Deluxe Room

  Ysabel Villa's (Fairways og Blue Water) Standard Room

  One Bed Room

  To soverom

fairways & bluewater ysable on villasfairways and blue water deluxe room two beds

Fairways and Blue Water - Restaurant and Facilities: (Fairways and Blue Water)

fairways and blue water pirates den fairways and bluewater golf

 • Pirate's Den (Fairways og Blue Water) The Pirate's Den klubbhuset håndterer sjekke inn og kassa bistand, gir informasjon, golf spillet registreringer og oppbevaring av verdisaker i Fairways og Bluewater.

  Buccaneer Grill (Fairways og Blue Water) Serverer et utvalg av internasjonale retter og mettende snacks hele dagen. Fairways og Bluewater tilbyr også en tydelig, frisk, sunn blanding av grillet favoritter forberedt på en måte som holder folk kommer tilbake for mer.

  Swashbuckler's Bar (Fairways og Blue Water) Hvis du leter etter et sted å ta en kald øl med venner eller for å nippe til en frossen Margarita i utendørs kafé, betyr det ikke bli bedre enn The swashbuckler's Bar! i Fairways og Bluewater, tilbyr baren også kjølig og forfriskende drinker for hele familien. Hver kveld, der er fantastiske drink spesialtilbud som venter deg!

fairways and blue water spafairways and blue waters adventure

Fairways and Blue Water - Location: (Fairways and Blue Water)

Fairways og Bluewater gjest kan ta kommersielle flyreiser bundet for enten Kalibo eller rett til Caticlan fra Manila mindre enn en time. Private aircondition busser deretter behandle Fairways & Bluewater gjester gjennom en naturskjønn tur til Caticlan. Fra Caticlan, Fairways og Bluewater gjestene kan slappe av den eksklusive Velkomstsenter mens du venter feriestedets ferge og / eller yacht - stasjonert Caticlan porten for eksklusiv bruk av alle Fairways og Bluewater gjester.

Fairway and blue water beach resort vicinity map in Boracay island

 

About Boracay (Fairways and Blue Water)

Fairways og Bluewater gjest kan ta kommersielle flyreiser bundet for enten Kalibo eller rett til Caticlan fra Manila på mindre enn en time. Private aircondition busser deretter behandle Fairways & Bluewater gjester gjennom en naturskjønn tur til Caticlan. Fra Caticlan, Fairways og Bluewater gjestene kan slappe av på den eksklusive Velkomstsenter mens du venter på feriestedets ferge og / eller yacht - stasjonert på Caticlan porten for eksklusiv bruk hvert som du reiser gjennom 7107 øyene på Filippinene, finner du fantastisk natur natur som Boracay (Fairways og Blue Water), er det ikke vanskelig, men det er en øy som skiller seg ut, men Boracay (Fairways og Blue Water). I Boracay (Fairways og Blue Water) kan du finne en fire kilometer lang hvit talkum pulver sandstrand, turkis blått vann og romantisk natur. Boracay (Fairways og Blue Water) ligger på nordvestspissen av Panay Island, og kan kun nås med båt. På grunn av sin naturlige skjønnhet, er øya Boracay (Fairways og Blue Water) en topp strand i Asia. Boracay (Fairways og Blue Water) er også kjent som inngangsporten til paradis.

To (2) km utenfor nordvest spissen av Panay Island i den vestlige Visayan regionen på Filippinene er Boracay (Fairways og Blue Water) Island på Filippinene ligger ca 345 km (200 miles) sør for Manila. Det er ni kilometer og spredt over 2,563.86 hektar (1038 dekar). På det smaleste punktet Boracay (Fairways og Blue Water) er bare en kilometer bredt.Amihan og Habagat sesonger vær i Boracay (Fairways og Blue Water) er generelt været mønstre. Amihan betyr en kjølig nordøst vind, og Habagat betyr vest eller sørvest vind, sør-vest monsun. Den Amihan sesongen er preget av moderate temperaturer, lite eller ingen nedbør, og en rådende vind fra øst. Den Habagat sesongen er preget av varmt og fuktig vær, hyppige kraftig regn, og en rådende vind fra vest.

Den Amihan og Habagat sesongmønsteret er bryteren i vindretningen som er den viktigste indikatoren på Boracay (Fairways og Blue Water). Boracay (Fairways og Blue Water) vil være i Habagat været mønster for resten av året og Amihan været mønster fra en gang i september eller oktober til en gang i mai eller juni. Disse datoene kan variere i enkelte år, skjønt.

Tropiske stormer kan påvirke Boracay (Fairways og Blue Water) når som helst på året, men er mest sannsynlig å bli sett under Habagat sesongen. Dagtemperaturer på Boracay (Fairways og Blue Water) generelt mellom 77-90 ° F (25-32 ° C) fra begynnelsen av Amihan sesongen i februar eller mars, og øke til 82-100 ° F (28-38 ° C) serien med utbruddet av Habagat sesongen. I løpet av tropiske stormen perioder i Boracay (Fairways og Blue Water), kan temperaturen falle under 68 ° F (20 ° C).

Ati stamme var den opprinnelige bosetterne i Boracay (Fairways og Blue Water). Boracay (Fairways og Blue Water) ble et selvstendig provins den 25. april 1956 og en del av Aklan provinsen. Turismen begynte å utvikle seg i Boracay (Fairways og Blue Water), og øya ble populært med backpackere i 1980-årene tidligere uoppdagede det var ikke før på 1970-tallet.Boracay (Fairways og Blue Water) Island var en godt bevoktet hemmelighet for mange år siden, nesten possessively slik at bare noen få visste om dens eksistens. Når en utenlandsk film mannskap tilfeldigvis "oppdaget" denne øya paradis, var det bare på 70-tallet. Andre skrev en bok, som inkluderte strålende anmeldelser av Boracay (Fairways og Blue Water) som endret øyas tempo fra å være en stille hemmelig til etter hvert å bli kåret til å ha den beste stranden i verden.

Boracay (Fairways og Blue Water) er et fenomen siden Aklan for mange turister er synonymt til Boracay (Fairways og Blue Water), faktisk, mange flere vet om Boracay (Fairways og Blue Water) enn Aklan I høysesongen, noe de Boracay. (Fairways og Blue Water) Island befolkning kan svelle til 20.000. Et ord på Boracay (Fairways og Blue Water) Island er lagt til en bonus for en sliten arv reisende.

De Boracay (Fairways og Blue Water) Island er under administrativ kontroll av den filippinske Tourism Authority i samordning med Provincial regjering Aklan består av barangayer Manoc-Manoc, Balabag, og Yapak (3 av de 17 barangayer som utgjør kommunen av malayisk).

De Boracay (Fairways og Blue Water) øya kom til internasjonal oppmerksomhet i 1980 da europeiske backpackere, hovedsakelig tysk, skrev om denne idylliske øya i Sørkinahavet selv Boracay (Fairways og Blue Water) var kjent for fiskere og noen av de land eiet av ikke-beboere. Den engelske baker på Boracay (Fairways og Blue Water) Island er en av de eldste turist etablissementer. Boracay (Fairways og Blue Water) kunne skryte av fem stjerners innkvartering og en golfbane i slutten av 80-tallet, hadde mange hvile hus blitt bygget og ved slutten av århundret. Det ble kåret som en av de beste strendene i verden i 1990 og igjen i 1996 som verdens nummer én tropiske stranden.

White Sand Beach er Boracay (Fairways og Blue Water) 's sentrale attraksjon, på Boracay (Fairways og Blue Water)' s sørvestlige flanke, en perle av natur strekker seg om lag fire kilometer, hvor mesteparten av

Den steinete og gjenstand for farlige strømmer er i nordøst, spesielt i regntiden. Boracay (Fairways og Blue Water) revene gjør øya til et ideelt hopper av mottak for entusiastiske dykkere eller snorklere.

Fersk sjømat kan bli funnet, og som kan tilberedes rett der eller bringes til hvor man bor og for de som er på økonomi budsjettet gå til Boracay (Fairways og Blue Water) talipapa, eller Boracay (Fairways og Blue Water) åpne markedet. Men Boracay (Fairways og Blue Water) Island har mange restauranter catering for alle smaker. Boracay (Fairways og Blue Water) har utstyr for vannsport, i tillegg til undervisning for dykking og vindsurfing.

Turisme i Boracay (Fairways og Blue Water) er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen delvis på grunn av dens vind og vær mønster. Den rådende vinden blåser fra øst Boracay (Fairways og Blue Water) under Amihan. Vannet av Boracay (Fairways og Blue Water) White Beach er ofte glassaktig jevn. Bakker på den nordlige og sørlige ende av Boracay (Fairways og Blue Water) øya kanal og Amihan sesongen vinden fra den østlige siden av øya, Boracay (Fairways og Blue Water) Bulabog Beach i den sentrale delen av øyas østlige side gjør revet-beskyttede farvann off at stranden ideell for vindsurfing og kite boarding / kite surfing.Luksuriøse hotellet typer til budsjett og spartanske rommene er antall overnatting typer spredt over hele Boracay (Fairways og Blue Water) Island. Langs White Beach, er stedet ofte angitt i forhold til Boracay (Fairways og Blue Water) tre båt stasjonene, men stasjonene er ikke lenger i drift. Boracay (Fairways og Blue Water) Station 2 er omtrent i midten av stranden, med Boracay (Fairways og Blue Water) stasjon 1 og 3 henholdsvis omtrent midtveis i nord og sør endepunktene på Boracay (Fairways og Blue Water) Island. De Boracay (Fairways og Blue Water) Station 3 området er der de fleste av de billigere hybelen ligger, mens Boracay (Fairways og Blue Water) Station 2 er ment for de som ønsker å være innenfor nærhet av barene. Boracay (Fairways og Blue Water) Station 1, i mellomtiden, er der du finner de mer isolerte overnattingssteder, tilbyr fred og ro til de som leter etter et pusterom fra den vanlige action-pakket Boracay (Fairways og Blue Water) natt scene.

Boracay (Fairways og Blue Water) øya overnattingssteder varierer fra smuss billig til luksuriøse. Hver luksuriøst og noen fine hotellanlegg har sin Boracay (Fairways og Blue Water) Suite Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Private Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Bryllupsreise rom, Boracay (Fairways og Blue Water) Executive Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Familierom, Boracay (Fairways og Blue Water) Superior Rom, Boracay (Fairways og Blue Water) Standard Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Dobbeltrom, Boracay (Fairways og Blue Water) Triple Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Firemannsrom, Boracay (Fairways og Blue Water) Ocean View Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Garden View Room, Boracay (Fairways og Blue Water) Beachfront rommet, Boracay (Fairways og Blue Water) Bungalow Type Rom, Boracay (Fairways og Blue Water) Aircon rommet, Boracay (Fairways og Blue Water) Fan rommet, Boracay (Fairways og Blue Water) sovesal, Boracay (Fairways og Blue Water) Forbigående rommet, Boracay (Fairways og Blue Water) Backpacker Rom, Boracay (Fairways og Blue Water) Priser med Kitchen, Boracay (Fairways og Blue Water) Hus og alle typer fabrikkert overnattingssteder. Boracay (Fairways og Blue Water) peak periode prising er perioder med tunge turisme (vanligvis inkludert jul / nyttår, påske / Holy Week, og kinesisk nyttår perioder).

De fleste Boracay (Fairways og Blue Water) hoteller og feriesteder har sesongmessige prisnivå, med høysesong priser generelt sammenfallende med Amihan Season datoer. Boracay (Fairways og Blue Water) har i overkant av 350 Boracay (Fairways og Blue Water) beach resorts tilbyr mer enn 2000 rom som varierer i kvalitet fra fem-stjerne til budsjett overnattingssteder, så turister er sikker på å finne det de leter etter. Boracay (Fairways og Blue Water) tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, puber og nattklubber. Fritidsaktiviteter tilgjengelig på Boracay (Fairways og Blue Water) er dykking, snorkling, windsurfing, kite boarding og avslapning på stranden. Boracay (Fairways og Blue Water) er åsted for en verden-klassen 18-hulls par 72 golfbane designet av Graham Marsh.

Boracay (Fairways og Blue Water) har to serverer flyplasser, de Kalibo International Airport i Kalibo ganske nær til Boracay (Fairways og Blue Water) og Godofredo P. Ramos Airport (ofte referert til som "Caticlan flyplassen") i Caticlan, 30 minutter båt tur til Boracay (Fairways og Blue Water).

Sterke republikk Nautical Highway (SRNH) går gjennom Caticlan som er den vestlige delen av Boracay (Fairways og Blue Water), med bilferger fra Roxas, Oriental Mindoro docking på Caticlan kai porten.

Motor-trehjulssykler langs hovedveien til Boracay (Fairways og Blue Water) eller ved å gå langs strendene på Boracay (Fairways og Blue Water) er de to viktigste transportformer. Langs Boracay (Fairways og Blue Water) Beachfront bane, Pedicabs er også tilgjengelig for transport. Boracay (Fairways og Blue Water) andre transportmidler er terrengsykler, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Motorisert bancas og seiling paraws er tilgjengelig for utleie til utforske rundt Boracay (Fairways og Blue Water) Island kyst. Rundt Boracay (Fairways og Blue Water) Island er utrigger kanoer og er vanlige severdighetene i farvann. Passasjerer kan sitte på en trampoline plattform mellom de utrigger støtter seiling paraw er en smal avskallet båt med utliggere heller sider. Dette er ekstremt hurtig av vinden i Boracay (Fairways og Blue Water), men kan være vanskelig å manøvrere for uerfarne seilere.

SPENNENDE ARRANGEMENT

Asian Vindsurfing Tour, med den ukelange Boracay (Fairways og Blue Water) International Moro bord Cup konkurranse vanligvis holdes i januar på Bulabog Beach, Boracay (Fairways og Blue Water) er en av de konkurrerende arenaer.

Hver januar i Boracay (Fairways og Blue Water) Kalibo på nærliggende Panay Island, tar den kjente Ati-Atihan Festival sted. Vanligvis i det andre eller tredje uke av januar, en mye mindre Ati-Atihan festival blir feiret på Boracay (Fairways og Blue Water).

Et ultimate Frisbee arrangementet har vært avholdt årlig siden 2003, vanligvis om sommeren, de Boracay (Fairways og Blue Water) Åpne Asian Beach Ultimate Tournament.

BELIGGENHET HISTORIE

Aklan der Boracay (Fairways og Blue Water) som ligger mellom breddegradene 11 ° 09 '30 "N og 12 ° 01' 00" N, og lengdegrad 121 ° 50 '00 "E og 122 ° 34' 45" E, Aklan øya Boracay (Fairways og Blue Water) som Capiz nær Boracay (Fairways og Blue Water) aksjer den nordlige kysten av omtrent trekantede øya Panay liker øy Laso av Boracay (Fairways og Blue Water). Mer enn en tredjedel av landet er fjellrikt, men Boracay (Fairways og Blue Water) Island har et par, med Aklan vestlige flanke deler høye Cordillera som deler provinsen fra Antique som er nær til Boracay (Fairways og Blue Water) som bra. sør er avgrenset av den sentrale Cordillera av Panay Island der Boracay (Fairways og Blue Water) er lokalisert, felles for provinsene Capiz og Iloilo. En pause i Cordillera på Nabas tillater passasje til Pandan, Antique og den andre passasje for Boracay (Fairways og Blue Water). Lavlandet er begrenset til en smal stripe som starter fra kysten, og strekker seg til foten, den bredeste er flodområde av Ibajay (30 km) og Aklan Rivers (60 km), to av fem store elver i provinsen, mens Boracay (Fairways og Blue Water) øya er som en sko. Elvene tømmes i Sibuyan Sea. De andre elvene er Tangalan, Jalo og Talon.

Aklan begynner som en avgjort området før Boracay (Fairways og Blue Water) var kjent er omkransa i legender og falske og udokumenterte historiske påstander. Det er vanskelig å finne dokumentasjon om øya og Boracay (Fairways og Blue Water) med de kommende av spanjoler. I 1566, hadde det augustinske Fray Martin de Rada begynt evangeliserende Panay Island inkludert Boracay (Fairways og Blue Water) strandlinje, der han forkynte evangeliet i Pan-ja, Capiz, Boracay (Fairways og Blue Water) seg selv og i Dumangas. Men, fortsatte de sin misjonsvirksomhet i Boracay (Fairways og Blue Water) og Panay og i 1581 evangelisert Kalibo inkludert Boracay (Fairways og Blue Water) og i 1596, Ibajay. Begge områdene særlig Boracay (Fairways og Blue Water) var strategisk bosetningene fordi de var nær munningen av Aklan store elver, en praktisk vannvei for å trenge inn i øyas indre og fjordkanten Boracay (Fairways og Blue Water).

Aklan og Boracay (Fairways og Blue Water) deltok i revolusjonen mot Spania da general Francisco Castillo, som hadde donert sin formue til å grunnlegge en nasjonal presse i Boracay (Fairways og Blue Water) for Katipunan og Candido Iban ankom Aklan og Boracay (Fairways og Blue Water) å grunnlegge et kapittel av Katipunan. Iban var født i Malinao, Banga og bosatt i Boracay (Fairways og Blue Water) og hadde blitt venner med broren til Andres Bonifacio, Procopio. innlemmet i Katipunan han returnerte til Boracay (Fairways og Blue Water) til å organisere i Visayas.

Aklan mest kjente turistattraksjoner er: Ati-atihan og Boracay (Fairways og Blue Water) Island, begge relativt nye attraksjoner Selv om historien fortalte om opprinnelsen til Ati-atihan linker det til legenden om den fred pakten mellom. Bornean datus og Ati (Ayta) som okkuperte Panay Island og Boracay (Fairways og Blue Water) Island i det 13. århundre, er det faktum at Ati-atihan (holdt på den tredje søndagen i januar for å falle sammen med festen for Santo Niño beskytter av Boracay (Fairways og Blue Water)) ble kokt sammen på 1950-tallet som en måte å øke turismen. Boracay (Fairways og Blue Water) øya en lang, men smal hvit sand øya kom til seg oppmerksomheten til surf og sol backpackere på slutten av 70-tallet , av 80-tallet driftige europeere hadde satt butikk på øya Boracay (Fairways og Blue Water) og innen utgangen av århundret, skrøt øya Boracay (Fairways og Blue Water) av fem stjerners resorts, en bukt kurs, bedrifter catering til forskjellig klientell: fra økonomi til det luksuriøse turist budsjett, og en rekke restauranter som serverer mat i verden:. fra innfødte øyboer, til japansk og kinesisk, til asiatiske til kontinentale, og hva har du disse to attraksjoner alene bringe inn mest av turist dollar og euro til Boracay (Fairways og Blue Water) kommunale og byen Aklan.

I Kalibo og Boracay (Fairways og Blue Water) år 1581, augustinerne etablerte en misjon. I Kalibo og Boracay (Fairways og Blue Water) år 1680, ble reist et sogn under forsvar av San Juan Bautista Deretter ble byen nettstedet på Barrio Laguinbanwa i Numancia, rundt to kilometer fjernt fra det nåværende stedet for Kalibo og Boracay (Fairways og Blue Water).

I 1947, etter den andre verdenskrig, Gabriel M. Reyes, erkebiskop av Cebu og senere Manila, personlig tok en hånd rekonstruere og remodeling kirken i ulike område, inkludert Boracay (Fairways og Blue Water). The Boracay (Fairways og Blue Water) kirken rammet av et jordskjelv den 14 juni 1990 måler 7,1 på Richters skala rammet øya Boracay (Fairways og Blue Water) kl 15:41, var sentrum ligger på 11.34North av Boracay (Fairways og Blue Water) breddegrad; 122,10 Øst for Boracay (Fairways og Blue Water) lengdegrad. Den Philvocs rapporterte 15 km dybde som computed.of alle Fairways og Bluewater gjester.

 

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST